ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДИТИНИ

Народна мудрість говорить:"Посієш звичку - пожнеш характер". Тому формування у дітей стійких навичок правильної поведінки в незвичних небезпечних обставинах, усвідомлення цінності їх життя та здоров'я, навчання способів регулювання власної поведінки в довкіллі, серед людей та предметів повинно починатися з раннього віку. Для цього проводяться "Тижні безпеки" для малечі.

З 23.04.2018 по 27.04.2018 в Садовському ДНЗ "Веселка" проходив "Тиждень безпеки життєдіяльності дитини" Головна мета проведення тижня: - поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми в закладі освіти з питань особистої безпеки та захисту життя у НС;

В закладі щоденно проводились спостереження, дидактичні ігри, бесіди, заняття, обговорення ситуацій, ігри-тренінги, ігри-драматизації, сюжетно-рольові ігри, дослідницька та практична діяльність. Вихователі підготували ширми, рекомендації, поради для батьків, проводились різні види просвітницької роботи з питань безпеки життєдіяльності дитини. В зрозумілій , ігровій, цікавій формі дітям повідомили та нагадали правила пожежної безпеки.

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.