День закоханих в садочку

Дуже цікавим виявилось свято закоханих в нашому садочку. Розповівши дітям, що 14 лютого – День усіх закоханих.В цей день закохані відзначають своє свято – День святого Валентина.

За легендами, Валентин був єпископом, що допомагав закоханим – таємно їх вінчав.А коли за це його було заарештовано, він потрапив у тюрму і там закохався у сліпу дочку свого наглядача. Дівчину зцілило кохання Валентина, але сам він загинув, залишивши перед стратою прощальну листівку. У своєму останньому посланні він написав дівчині про своє кохання і підписався: «Твій Валентин».

Святий Валентин вважається захисником молодят, помічником закоханих. У цей день треба обов’язково зробити комусь щось добре та приємне, освідчитися в коханні, подарувати сувеніри (найчастіше у вигляді серця– «валентинки», квіти, цукерки).також в цей день збираються разом друзі і вітають один одного. Можна також привітати зі святом маму і тата, бабусю і дідуся, бо ми їх теж любимо.

Дошкільнята подарували один одному "Валентинки" виготовлені власноруч. А Назарчик подарував Софії,навіть, обручку. Адже кохання може бути в будь якому віці, навіть і в дитячому садочку...

/Files/images/foto_dubrovsko/image (4).jpg /Files/images/foto_dubrovsko/image (34).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.