Зустріч з учасниками АТО

«В дитинстві відкриваєш материк, котрий назветься потім – Батьківщина.»

Л.Костенко

Ці символічні слова недарма торкаються кожного маленького сердечка, яке сповнене щирістю і любов’ю до всього навколишнього. Адже з дитинства починається наш великий шлях у майбуття надій, сподівань, нових пізнань та проявів любові до рідної землі.

Саме з такою метою вихователь Садовського ДНЗ « Веселка» Дубровська Тетяна Миколаївна разом зі своїми вихованцями провела методичний тиждень «Дні України». Ідеєю якого є формування позитивного ціннісного ставлення дитини до Батьківщини, своїх рідних, суспільства.

Завідувач садочку Будаква Наталія Георгіївна , вихователь старшої групи Костюк М.В. і вихователь молодшої групи Волкова Т.А. допомогли організувати цей тиждень аби ознайомити дітей з історією рідного краю, життям, культурою та побутом народу України, допомогти сформувати і розвивати кожній дитині свою особистість.

/Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_092639.jpg /Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_091715.jpg

3 березня відбувся один серед організаціних «днів» України дошкільного закладу, який став не менш важливим і потрібним для дітей і гостей заходу – зустріч з учасниками АТО.

/Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_091301.jpg /Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_091242.jpg

До зустрічі з воїнами дітки молодшої та старшої груп готувались з щирістю і старанням. Разом з вихователями вони виготовили стенди «З любов’ю до України» , "Хоробрі серця" та мапа України жовто-синього кольору, фото земляків- воїнів АТО та інші прояви дитячих старань.

Організатори свята - вихователі дошкільного закладу допомогли діткам впевнено проявити себе на цьому заході.

Запрошені на свято учасники АТО Заборонюк Роман Васильович, Соколов Денис Андрійович та Дубровський Андрій Олексійович, були приємно вражені виступами маленьких творчих особистостей, які розповідали вірші про Україну і разом з вихователями співали патріотичні пісні. Своїм патріотичним таночком"Дивна квітка" та музичною композицією "Мир без війни" вони чуттєво, аж до сліз зворушили бійців.

/Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_092244.jpg /Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_092357.jpg

/Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_093605.jpg /Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_093744.jpg

Запаливши свічечки, хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих на війні, на сході України, Героїв Небесної сотніі та всіх солдатів, захищаючи нас, і які назавжди в нашій пам’яті залишаться героями.

Військові висловили вдячність діткам за підтримку і таке чудове свято, яке залишиться в їхніх серцях каплею тепла рідного краю.

/Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_094727.jpg /Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_094804.jpg

«Дякуємо за Ваші листи, малюнки, подарунки, які ви надсилали нам на передову. Я вкотре не втомлюсь про це розказувати, бо це для нас не звичайні папірці – це, ті клаптики щастя, і домашнього тепла, яке ні з чим не зрівняється. Коли ми переглядаємо їх, і взагалі тримаємо в руках, то душею і думками переносимось в рідний дім, де завжди нас чекають. І ми не задумуємось про кулі над головою, про холод і страх, ми просто щасливі, що в нашім краю росте майбутнє, заради яких ми хочемо жити….» – зазначив учасник АТО Соколов Денис Андрійович.

На завершення свята вихованці дошкільного закладу подарували свої малюнки учасникам бойових дій і подякували їм за мирне небо над нашим краєм.

/Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_094047.jpg /Files/images/foto_dubrovsko/IMG_20170303_094059.jpg

Зі щирими словами вдячності і підтримки, до військових звернулась завідувач дошкільного начального закладу Будаква Наталія Георгіївна. Від імені діток і колективу вона подякувала їм за мужню боротьбу, свободу України і за завжди бажану і потрібну присутність на святі, подарувала їм солодкий подарунок - торт у вагляді прапора , який для них підготувала Іщенко Лариса Юріївна. Разом співаючи пісню про мир, усі присутні стали наче однією сім’єю.

Варто зауважити, що впродовж методичного тижня, кожна дитяча група власними зусиллями оздобила патріотичними прикрасами стенди і куточки, які представляють позицію маленьких українців і символізують їхню любов до рідної землі.

Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.