"Мама, тато, я - українська сім'я"

Родина для кожного з нас - найцінніший скарб. Саме в сім’ї відбувається виховання дитини. Багато втрачає той, хто замінює хвилинки щирого, теплого спілкування зі своїм малюком, спільний відпочинок, працю – подарунками, грішми, одягом. Любов не купується.

Саме тому 15 травня в Садовському ДНЗ "Веселка» відбулася фотовиставка Молодих українських сімей. . Метою проведення цієї фотовиставки було поліпшення педагогічної взаємодії педагогів з батьками вихованців.

Батьки до цього дня також створювали родинні дерева, колажі, листівки, писали пестливі слова, висловлювали любов до своїх малят, а вони в свою чергу висловили свою любов за допомогою віршів, пісень, таночків.

Вихователі проводили бесіди, яку важливу роль у вихованні відіграють саме батьки. Адже батьки – перші вихователі свої чад. Загалом в цей день панувала родинна атмосфера – атмосфера добра, сміху, любові та радості.

Аналізуючи проведений "День сім'ї" та побажання батьків наших вихованців, можна зробити висновок, що саме такі заходи потрібно проводити частіше, адже дитячий садок і сім’я кожного вихованця – це одна велика родина. Тісна та плідна співпраця з родиною – запорука успіху у вихованні дітей-дошкільнят.

/Files/images/foto_dubrovsko/smya/image (17).jpg /Files/images/foto_dubrovsko/smya/image (13).jpg

/Files/images/foto_dubrovsko/smya/image (6).jpg /Files/images/foto_dubrovsko/smya/image (16).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 364

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.