Випускний "Подорож у Космос"

31 травня 2017 року в ДНЗ "Веселка" відбувся випускний бал.

У дитячому садку відзначається багато різних свят, кожному з яких присвячено ранок. Але випускний у цій низці стоїть окремо, адже це останнє свято перед школою — сумний день прощання з садком, яке потрібно проводити так, щоб воно надовго запам’яталося і діткам, і батькам, і вихователям.

Це особливий день для кожного дошкільника, адже закінчився перший відповідальний етап життя раннього дитинства. За роки, проведені в колі друзів, діти навчилися бути організованими, знайшли чимало друзів, тут люблячі педагоги заклали основу майбутніх знань. Ця велика подія в житті дошкільнят, як маленька сходинка до нового життя.

Вихователі провели з дітьми насичене, цікаве і змістовне свято, яке запам’ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про перебування у дитсадку.

Випускники, були дуже гарні і щасливі, дівчатка у вечірніх сукнях, хлопці, як справжні кавалери. Ними пишалися усі: і батьки, і колектив дитячого садочку.

/Files/images/vipuskniy_2017/image (1).jpg /Files/images/vipuskniy_2017/image (д).jpg

/Files/images/vipuskniy_2017/image (13).jpg /Files/images/vipuskniy_2017/image (20).jpg

Під час випускного балу маленькі випускники продемонстрували присутнім свої досягнення у декламування віршів, подякували всім працівникам за турботу і ласку під час виконанні пісень і цікавих таночків.

/Files/images/vipuskniy_2017/image (21).jpg/Files/images/vipuskniy_2017/image (26).jpg

Від імені батьківського комітету з привітальним словом звернулася Шинкаренко Яніна Юріївна та Грищенко Тетяна Юріївна, які подякували всьому педагогічному колективу та обслуговуючому персоналу за дбайливе ставлення до діток, а випускникам побажала здоров’я, терпіння та успіхів у навчанні майбутнім школярам. На згадку діти отримали дипломи про закінчення Садовського ДНЗ "Веселка".

/Files/images/vipuskniy_2017/image (16).jpg /Files/images/vipuskniy_2017/image (15).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 380

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.