Лялькова вистава «Щоб не трапилось біди, обережні будьте ви!»

Лялькова вистава - це театральне дійство, в якому фізичну складову виконують ляльки, якими керують і за яких говорять актори-лялькарі. Цей вид мистецтва існує вже багато століть і залишається улюбленим як дітьми, так і дорослими.

Дуже важливо водити дітей в театр, оскільки він має велике виховне значення. Але багато малюків бояться казкових героїв, коли їх грають актори-люди на сцені. При цьому вони не лякаються акторів-ляльок, так як вони невеликі і схожі на іграшки, якими малюки люблять грати. Тому найкращим варіантом будуть ляльков іспектаклі для дітей.Сценарій повинен відповідати віку глядачів, щоб бути ними зрозумілим.

Вистави за участю ляльок дарують малюкам гарний настрій і багато вражень, розвивають їх здібності, виховують їх емоційність. Діти бачать взаємини між героями, які показують їм, якими потрібно і не потрібно бути. Персонажі являють собою приклади доброти, любові до близьких і до Батьківщини, справжньої дружби, працьовитості, прагнення до виконання мрії…

Дуже велике повчальне значення мають лялькові вистави для дітей. Сценарій вистави у виконанні ляльок близький дитині. Діти відчувають захват, коли бачать лялькові вистави. На їхніх очах відбувається диво - ляльки оживають, рухаються, танцюють, розмовляють, плачуть і сміються, перетворюються в щось або в когось.

І ось в черговий раз в Садовському ДНЗ відбулося театралізоване дійство з участю ростових ляльок - Вінні Пуха, Кролика та Тигренятка, які повторили з малюками правила безпеки.

/Files/images/vistava/image (7).jpg /Files/images/vistava/image.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 427

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.