Веселий ярмарок

/Files/images/yarmarok/IMG_0627.JPG На дворі вже листопад.Третій місяць осені.7 листопада 2017 року традиційно у Садовському ДНЗ відбулося надзвичайно красиве свято «Веселий ярмарок».

Цього року ми зібрали славний урожай на городах та у садках. І всі переконалися, що осінь дійсно щедра і багата.

Усі дітки із задоволенням співали пісні, розказували віршики, прославляючи осінь за її красу та врожаї.

Справжнє свято відбулося в душі кожного маленького і дорослого. Діти раділи сонечку, жовтому листячку, творінням природи.

Завітали до вихованців гості на ярмарок , які розважали малят іграми та загадками, а на заверешення усіх почастували - смачними караваєм.

/Files/images/yarmarok/IMG_0659.JPG Осінь дарує нам різні фарби, безліч овочів і фруктів, а також досить мінливий настрій, який найбільш проявляється в дитячому віці.Саме тому так важливо, щоб вихователі в дитячому садку створили емоційно - позитивний настрій, естетичний розвиток, познайомили дошкільнят з рідною природою, навчили змальовувати всі фарби осінньої краси. З такою метою був проведенний даний захід, адже завдяки йому було створено веселий настрій та яскраві емоції. Щоб достаток і щастя не обминали жодної хати, щоб в кожну оселю завітала пісня і гарний настрій маленьких дошкільнят.

/Files/images/yarmarok/IMG_0614.JPG /Files/images/yarmarok/IMG_0646.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.