Повернутися до звичайного режиму

/Files/images/povar03.jpg

Перспективне двотижневе меню для дітей дошкільних навчальних закладів на осінньо-зимовий період 2017/2018 року

Садовський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Веселка» Близнюківської селищної ради

Назва стравВихід порцій (г)
Від 1 до 3 роківВід 3 до 6(7) років
1 день понеділок СНІДАНОК
Ікра кабачкова (промислового виробництва)
35
40
Каша розсипчаста пшенична з вершковим маслом100130
Чай150180
Хліб з маслом вершковим
(порціонно)
25/530/5
ОБІД
Борщ український з сметаною (перекип’яченою)
180
250
Гуляш з відварного м’яса куриці20/3025/35
Макарони відварні з маслом вершковим130150
Компот з сухофруктів180200
Хліб пшеничний, житній20/2530/40
ВЕЧЕРЯ
Жарке домашнє з картоплею
25/120
30/150
Буряк тушкований3040
Кавовий напій150180
Кондитерські вироби промислового виробництва515
2 день вівторок
СНІДАНОК

Оладі з повидлом (промислового виробництва)
70/10
80/15
Чай150180
Хліб з маслом вершковим і сиром твердим (порціонно)25/5/530/5/10
ОБІД
Суп гороховий
180
250
Куриця відварна70110
Каша розсипчаста гречана з маслом вершковим100130
Компот з сухофруктів180200
Хліб пшеничний, житній20/2030/40
ВЕЧЕРЯ
Капуста тушкована
110
130
Сарделька відварна5060
Сік фруктовий промислового виробництва50100
Кондитерські вироби промислового виробництва515
3 день середа
СНІДАНОК

Омлет натуральний
60
70
Сарделька відварна5060
Какао на цільному молоці180200
Хліб пшеничний, житній25/5/530/5/10
ОБІД
Борщ український з сметаною перекип’яченою
180
250
Плов з м’ясом куриці160190
Ікра кабачкова промислового виробництва3040
Компот з сухофруктів180200
Хліб пшеничний, житній20/2030/40
ВЕЧЕРЯ
Сирники з сметанним соусом
90/25
155/30
Кисіль з сухофруктів150200
Кондитерські вироби промислового виробництва515
4 день четвер
СНІДАНОК

Суп молочний манний
150
180
Кавовий напій180200
Хліб з маслом вершковим та сиром (порціонно)25/5/530/5/10
ОБІД
Суп польовий з маслом вершковим та яйцем
180
250
Куриця відварна4248
Каша перлова з маслом вершковим100130
Салат з свіжих (консервованих) овочів промислового виробництва3040
Компот з сухофруктів180200
Хліб пшеничний, житній20/2030/40
ВЕЧЕРЯ
Рагу овочеве з м’ясом куриці, хліб
120/20
180/30
Чай150180
Кондитерські вироби промислового виробництва515
5 день п’ятниця
СНІДАНОК

Каша ячна з маслом вершковим
100
130
Салат з капусти з олією2530
Чай180200
Хліб з маслом вершковим та сиром твердим (порціонно)25/5/530/5/10
ОБІД
Суп з галушками
180
250
Котлета рибна75100
Картопля пюре з маслом вершковим80100
Ікра кабачкова промислового виробництва 3040
Сік50100
Хліб пшеничний, житній20/2030/40
ВЕЧЕРЯ
Каша рисова в’язка молочна
150
180
Повидло промислового виробництва1015
Кавовий напій150180
Кондитерські вироби промислового виробництва515
6 день понеділок
СНІДАНОК

Макарони відварні з маслом вершковим
130
150
Яйце варене11
Салат з капусти і моркви з олією4050
Кавовий напій180200
Хліб з маслом вершковим (порціонно)25/530/5
ОБІД
Борщ з сметаною (перекип’яченою)
180
250
Жарке по-домашньому з м’ясом куриці25/12030/150
Компот з сухофруктів180200
Хліб пшеничний, житній20/2030/40
ВЕЧЕРЯ
Каша гречана розсипчаста з вершковим маслом
100
130
Салат з овочів свіжих (консервованих) промислового виробництва3040
Сік фруктовий промислового виробництва60100
Кондитерські вироби промислового виробництва515
7 день вівторок
СНІДАНОК

Оладі з сметанним соусом (повидлом)
100/10
130/15
Чай180200
Хліб з маслом та сиром твердим (порціонно)25/5/530/5/10
ОБІД
Борщ український з сметаною (перекип’яченою)
180
250
Гуляш з м’яса птиці20/3025/35
Каша ячнева розсипчаста з маслом вершковим100130
Компот з сухофруктів180200
Хліб пшеничний, житній20/2030/40
ВЕЧЕРЯ
Риба жарена
60
100
Картопля пюре з маслом вершковим125188
Салат з овочів свіжих (консервованих) промислового виробництва3040
Кавовий напій150200
Кондитерські вироби промислового виробництва515
8 день середа
СНІДАНОК

Суп молочний манний на цільному молоці
180
200
Чай180200
Хліб з маслом вершковим25/530/5
ОБІД
Суп гречаний
180
250
Куриця відварна4248
Каша пшенична розсипчаста з маслом вершковим100130
Ікра кабачкова промислового виробництва3040
Компот з сухофруктів180200
Хліб пшеничний, житній20/2030/40
ВЕЧЕРЯ
Пиріжки з повидлом промислового виробництва
110
150
Кисіль з сухофруктів150180
Кондитерські вироби промислового виробництва 515
9 день четвер
СНІДАНОК

Омлет натуральний
60
70
Ікра кабачкова промислового виробництва 30100
Какао на цільному молоці180200
Хліб з маслом вершковим25/530/5
ОБІД
Суп-харчо
180
250
Котлета з м’яса птиці6080
Макарони відварні з вершковим маслом100130
Салат з капусти та моркви з олією4050
Компот з сухофруктів180200
Хліб житній, пшеничний20/2030/40
ВЕЧЕРЯ
Суп молочний пшоняний
200
250
Чай180200
Кондитерські вироби промислового виробництва515
10 день п’ятниця СНІДАНОК
Вареники з картоплею (капустою), соус сметанний
100/8
125/20
Кавовий напій150180
Хліб з маслом вершковим і сиром твердим (порціонно)25/5/530/5/10
ОБІД
Суп з фрикадельками (з м’яса куриці)
180
250
Риба смажена60100
Каша рисова з маслом вершковим100130
Компот з сухофруктів180200
Хліб пшеничний, житній20/2030/40
ВЕЧЕРЯ
Буряк тушкований
30
40
Яйце варене1 шт.1 шт.
Кисіль з сухофруктів150180
Кондитерські вироби промислового виробництва515

ПРИМІТКА: Вироби з м’ясного, рибного фаршу, риба смажена, запіканка з сиру кисломолочного готуються при наявності робочих терморегуляторів в духових шафах. Перед приготуванням яйця слід обробити згідно санітарних правил.

Вартість харчування: 20 гривень при триразовому прийомі їжі.

Старша медична сестра Садовського дошкільного навчального

закладу (ясла-садок) «Веселка» /А.І.Заборонюк/

Кiлькiсть переглядiв: 6316