Двотижневе меню
на літній оздоровчий період 2018 року
для дітей Садовського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Веселка»Близнюківської селищної ради
Назва страв | Від 1 до 3 років | Від 3 до 6(7) років | |
1 день Сніданок | |||
Салат з помідор з олією | 35 | 40 | |
Каша розсипчаста з маслом вершковим (пшенична) | 105 | 158 | |
Масло вершкове (порціонно) твердий сир | 5/10 | 10/15 | |
Хліб | 25 | 30 | |
Чай з цукром | 180 | 200 | |
2 сніданок (10 годин) Фрукти свіжі натуральні (яблуко) | 45 | 100 | |
Обід Огірок свіжий | 35 | 40 | |
Борщ український з сметаною (перекип’яченою) | 200 | 250 | |
Куриця відварна | 42/40 | 48/50 | |
Макарони відварні з маслом вершковим | 100 | 130 | |
Хліб житний, пшеничний | 20/25 | 40/30 | |
Компот із сухофруктів | 180 | 200 | |
Вечеря Жарке домашнє з картофелем | 29/130 | 35/150 | |
Кавовий напій | 150 | 180 | |
Кондитерські вироби промислового виробництва (печиво) | 8 | 20 | |
2 день СніданокОладі з повидлом(промислового виробництва) | 60/15 | 70/20 | |
Чай з цукром та молоком перекип’яченим | 150 | 180 | |
Хліб з маслом вершковим та сиром твердим (порціон.) | 25/5/10 | 30/10/15 | |
2 сніданок(10 год) Сік фруктовий промислового виробництва | 45 | 100 | |
Обід Салат з помідор та огірків з олією | 50 | 60 | |
Суп гороховий | 180 | 250 | |
Риба тушкована з овочами | 70 | 110 | |
Каша гречана з маслом вершковим | 105 | 158 | |
Компот з сухофруктів | 150 | 200 | |
Хліб житній , пшеничний | 20/25 | 40/30 | |
Вечеря Суп молочний пшоняний на цільному молоці | 180 | 200 | |
Кисіль з( сухофруктів ) | 100 | 150 | |
Кондитерські вироби промислового виробництва (печиво ) | 8 | 20 | |
3 день Сніданок Помідор свіжий | 50 | 50 | |
Яйце відварне | 1 | 1 | |
Чай з цукром | 150 | 200 | |
Хліб з маслом і сиром (порціонно | 25/5/10 | 30/10/15 | |
2 сніданок(10 год) Сік фруктовий | 100 | 150 | |
Обід Огірок свіжий | 50 | 60 | |
Борщ український з сметаною перекип’яченою | 150 | 250 | |
Куриця відварна | 42/40 | 48/50 | |
Каша перлова з маслом вершковим | 105 | 158 | |
Компот з свіжих фруктів | 150 | 180 | |
Хліб житній, пшеничний | 20/15 | 40/25 | |
Вечеря Сирники з сметанним соусом | 90/15 | 155/20 | |
Какао на цільному молоці | 150 | 200 | |
Кондитерські вироби промислового виробництва (печиво) | 8 | 20 | |
4 день Сніданок Каша молочна манна на цільному молоці | 180 | 200 | |
Чай з цукром | 150 | 180 | |
Хліб з маслом та сиром (порціонно) | 25/5/10 | 30/10/15 | |
2 сніданок (10 год ) Печене яблуко з цукром | 100/10 | 120/10 | |
Обід Капуста тушкована | 50 | 60 | |
Суп пшоняний з вершковим маслом | 200 | 250 | |
Гуляш з м’яса птиці | 19/30 | 25/30 | |
Каша гречана з вершковим маслом | 110 | 150 | |
Компот з свіжих фруктів | 150 | 180 | |
Хліб пшеничний , житній | 25/5/10 | 30/10/15 | |
Вечеря Вареники з капустою | 32/133 | 44/153 | |
Кава на цільному молоці | 150 | 180 | |
Кондитерські вироби промислового виробництва ( печиво) | 25/5/10 | 30/10/15 | |
5 день Сніданок Салат овочевий з олією | 50 | 60 | |
Картопля пюре з вершковим маслом | 100 | 130 | |
Яйце варене | 1 | 1 | |
чай | 150 | 180 | |
Хліб з маслом і сиром (порціонно ) | 25/5/10 | 30/10/15 | |
2 сніданок (10 год) Сік фруктовий промислового виробництва | 100 | 150 | |
Обід Огірок свіжий | 50 | 60 | |
Борщ український з сметаною (перекип’яченою) | 180 | 250 | |
Риба жарена | 75 | 90 | |
Макарони відварні | 120 | 180 | |
Компот з сухофруктів | 180 | 200 | |
Хліб житній, пшеничний | 20/15 | 40/25 | |
Вечеря Каша рисова в’язка | 130 | 160 | |
Повидло (промислового виробництва) | 15 | 20 | |
Кисіль з свіжих фруктів | 100 | 180 | |
Кондитерські вироби промислового виробництва (печиво) | 8 | 20 | |
6 день сніданок | |||
Помідор свіжий | 50 | 60 | |
Макарони відварні з маслом вершковим | 100 | 130 | |
чай | 150 | 180 | |
Хліб з маслом і сиром(порціонно ) | 25/2/10 | 30/10/15 | |
2 сніданок (10 год ) Свіжі фрукти (яблуко або банан) | 60 | 100 | |
Обід | |||
Салат з свіжої капусти з олією | 50 | 60 | |
Суп гречаний | 180 | 250 | |
Гуляш з м’яса птиці | 19/30 | 25/30 | |
Каша пшенична розсипчаста з маслом вершковим | 105 | 150 | |
Компот з сухофруктів | 150 | 180 | |
Хліб пшеничний , житній | 20/25 | 40/35 | |
Вечеря Рагу овочеве | 130 | 160 | |
чай | 150 | 180 | |
кондитерські вироби промислового виробництва( булочка ) | 25 | 40 | |
7 день Сніданок | |||
Оладі | 60 | 70 | |
Сметана (кип’ячена ) | 15 | 20 | |
Какао на цільному молоці | 180 | 200 | |
Хліб з маслом і сиром (порціонно ) | 25/5/10 | 30/10/15 | |
2 сніданок (10 год ) Свіжі фрукти промислового виробництва | 60 | 100 | |
Обід Огірок свіжий | 40 | 50 | |
Борщ буряковий з яйцем та сметаною кип’яченою | 180 | 250 | |
Куриця відварна | 42/40 | 48/50 | |
Картопля пюре | 120 | 180 | |
Компот з сухофруктів | 150 | 180 | |
Хліб житній , пщеничний | 20/25 | 40/35 | |
Вечеря Буряк тушкована | 110 | 130 | |
Яйце варене | 1 | 1 | |
Чай солодкий | 180 | 200 | |
Кондитерські вироби промислового виробництва | 8 | 20 | |
( печиво) | |||
8 день Сніданок Каша манна на цільному молоці | 180 | 200 | |
Чай з цукром | 150 | 180 | |
Хліб з маслом і сиром ( порціонно) | 25/5/10 | 30/10/15 | |
2 сніданок (10 год ) Сік томатний промислового ваиробництва | 60 | 100 | |
Обід Суп вермишелевий з вершковим маслом | 180 | 250 | |
Котлета з м’яса птиці | 55 | 90 | |
Каша гречана розсипчаста з маслом вершковим | 100 | 130 | |
Салат з свіжих помідорів та огірків | 35 | 40 | |
Компот з сухофруктів | 150 | 180 | |
Хліб житній , пшеничний | 20/25 | 40/35 | |
Вечеря Каша ячна з цукром | 105 | 158 | |
Кавовий напій | 150 | 180 | |
Кондитерські вироби промислового виробництва ( булочка ) повидло | 25/10 | 30/15 | |
9 день Сніданок Помідор свіжий | 50 | 60 | |
Яйце варене | 1 | 1 | |
Какао на цільному молоці | 150 | 180 | |
Булка з маслом вершковим , твердим сиром (порціонно) | 25/5/10 | 30/10/15 | |
2 сніданок (10 год) Свіжі фрукти (яблуко або банан) | 60 | 100 | |
Обід Салат з свіжої капусти з олією | 40 | 50 | |
Борщ зелений | 180 | 250 | |
Риба тушкована з овочами | 70 | 110 | |
Макарони відварні з маслом вершковим | 100 | 130 | |
Компот з свіжих фруктів | 150 | 180 | |
Хліб житній , пшеничний | 20/25 | 40/35 | |
Вечеря Жарке по-домашньому | 29/130 | 35/150 | |
Кисіль з свіжих фруктів | 100 | 150 | |
Кондитерські вироби промислового виробництва(печиво ) | 8 | 20 | |
10 день Сніданок Суп молочний вермишелевий | 180 | 250 | |
Чай з цукром | 150 | 180 | |
Хліб з маслом вершковим і твердим сиром (порціонно) | 25/5/10 | 30/10/15 | |
2 сніданок 10 (год ) Сік промислового виробництва. Кондитерські вироби промислового виробництва (пряник) | 100/20 | 150/30 | |
Обід Помідор свіжий | 50 | 60 | |
Суп з рибними фрикадельками | 150 | 250 | |
Каша пшенична | 105 | 150 | |
Гуляш з відварного м’яса куриці | 19/30 | 25/30 | |
Компот з сухофруктів | 150 | 180 | |
Хліб житній пшеничний | 20/25 | 40/35 | |
Вечеря Свіжі фрукти | 60 | 100 | |
Пудінг рисовий з повидлом(промислового виробництв) | 125/20 | 180/30 | |
Чай з молоком | 150 | 180 | |
Кондитерські вироби промислового виробн.(печиво) | 8 | 20 |