Свято Миколая

День Святого Миколая

19 грудня парафіяни православної церкви відзначають День святого Миколая — покровителя всіх мандрівників і дітей. Це одне із найулюбленіших свят для кожного. Всі з нетерпінням чекають цього радісного дня. А особливо дітки дошкільного віку.

Тож 19 грудня Святий Миколай завітав і до вихованців нашого садочка з щедрими привітаннями подарунками та радістю.

Цікавою та змістовною була театралізована вистава. Діти-актори розповіли малятам про Святого Миколая, який для всіх українців є прообразом новорічного Діда Мороза.

І саме він 19 грудня спускається з небес на землю, щоб принести всім діткам подарунки: хто добре вів себе протягом всього року і був чемним - гарні гостинці, а неслухняним - різочку або ремінчик, щоб не пустували.

Вихованці ДНЗ гарно приготувались та тепло зустріли свого улюбленого Святого та казкових персонажів: фею і чарівника.

За те, що діти були уважними, вмілими, спритними - вони отримали від Святого Миколая чудові подарунки. Також дітей привітали представники держадміністрації та районної ради і вручили їм смаколики. Від батьків отримали іграшки для дитячого садочка. Солодощами дитсадківців також привітала місцевий приватний підприємець Ахадова Р./Files/images/image (33).jpg/Files/images/image (41).jpg /Files/images/фото 1.jpg/Files/images/фото.jpg/Files/images/image (13).jpg/Files/images/image (23).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.