Перспективне двотижневе меню для дітей дошкільних навчальних закладів на осінньо-зимовий період 2017/2018 року
Садовський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) «Веселка» Близнюківської селищної ради
Назва страв | Вихід порцій (г) | |
Від 1 до 3 років | Від 3 до 6(7) років | |
1 день понеділок СНІДАНОК Ікра кабачкова (промислового виробництва) | 35 | 40 |
Каша розсипчаста пшенична з вершковим маслом | 100 | 130 |
Чай | 150 | 180 |
Хліб з маслом вершковим (порціонно) | 25/5 | 30/5 |
ОБІД Борщ український з сметаною (перекип’яченою) | 180 | 250 |
Гуляш з відварного м’яса куриці | 20/30 | 25/35 |
Макарони відварні з маслом вершковим | 130 | 150 |
Компот з сухофруктів | 180 | 200 |
Хліб пшеничний, житній | 20/25 | 30/40 |
ВЕЧЕРЯ Жарке домашнє з картоплею | 25/120 | 30/150 |
Буряк тушкований | 30 | 40 |
Кавовий напій | 150 | 180 |
Кондитерські вироби промислового виробництва | 5 | 15 |
2 день вівторок СНІДАНОК Оладі з повидлом (промислового виробництва) | 70/10 | 80/15 |
Чай | 150 | 180 |
Хліб з маслом вершковим і сиром твердим (порціонно) | 25/5/5 | 30/5/10 |
ОБІД Суп гороховий | 180 | 250 |
Куриця відварна | 70 | 110 |
Каша розсипчаста гречана з маслом вершковим | 100 | 130 |
Компот з сухофруктів | 180 | 200 |
Хліб пшеничний, житній | 20/20 | 30/40 |
ВЕЧЕРЯ Капуста тушкована | 110 | 130 |
Сарделька відварна | 50 | 60 |
Сік фруктовий промислового виробництва | 50 | 100 |
Кондитерські вироби промислового виробництва | 5 | 15 |
3 день середа СНІДАНОК Омлет натуральний | 60 | 70 |
Сарделька відварна | 50 | 60 |
Какао на цільному молоці | 180 | 200 |
Хліб пшеничний, житній | 25/5/5 | 30/5/10 |
ОБІД Борщ український з сметаною перекип’яченою | 180 | 250 |
Плов з м’ясом куриці | 160 | 190 |
Ікра кабачкова промислового виробництва | 30 | 40 |
Компот з сухофруктів | 180 | 200 |
Хліб пшеничний, житній | 20/20 | 30/40 |
ВЕЧЕРЯ Сирники з сметанним соусом | 90/25 | 155/30 |
Кисіль з сухофруктів | 150 | 200 |
Кондитерські вироби промислового виробництва | 5 | 15 |
4 день четвер СНІДАНОК Суп молочний манний | 150 | 180 |
Кавовий напій | 180 | 200 |
Хліб з маслом вершковим та сиром (порціонно) | 25/5/5 | 30/5/10 |
ОБІД Суп польовий з маслом вершковим та яйцем | 180 | 250 |
Куриця відварна | 42 | 48 |
Каша перлова з маслом вершковим | 100 | 130 |
Салат з свіжих (консервованих) овочів промислового виробництва | 30 | 40 |
Компот з сухофруктів | 180 | 200 |
Хліб пшеничний, житній | 20/20 | 30/40 |
ВЕЧЕРЯ Рагу овочеве з м’ясом куриці, хліб | 120/20 | 180/30 |
Чай | 150 | 180 |
Кондитерські вироби промислового виробництва | 5 | 15 |
5 день п’ятниця СНІДАНОК Каша ячна з маслом вершковим | 100 | 130 |
Салат з капусти з олією | 25 | 30 |
Чай | 180 | 200 |
Хліб з маслом вершковим та сиром твердим (порціонно) | 25/5/5 | 30/5/10 |
ОБІД Суп з галушками | 180 | 250 |
Котлета рибна | 75 | 100 |
Картопля пюре з маслом вершковим | 80 | 100 |
Ікра кабачкова промислового виробництва | 30 | 40 |
Сік | 50 | 100 |
Хліб пшеничний, житній | 20/20 | 30/40 |
ВЕЧЕРЯ Каша рисова в’язка молочна | 150 | 180 |
Повидло промислового виробництва | 10 | 15 |
Кавовий напій | 150 | 180 |
Кондитерські вироби промислового виробництва | 5 | 15 |
6 день понеділок СНІДАНОК Макарони відварні з маслом вершковим | 130 | 150 |
Яйце варене | 1 | 1 |
Салат з капусти і моркви з олією | 40 | 50 |
Кавовий напій | 180 | 200 |
Хліб з маслом вершковим (порціонно) | 25/5 | 30/5 |
ОБІД Борщ з сметаною (перекип’яченою) | 180 | 250 |
Жарке по-домашньому з м’ясом куриці | 25/120 | 30/150 |
Компот з сухофруктів | 180 | 200 |
Хліб пшеничний, житній | 20/20 | 30/40 |
ВЕЧЕРЯ Каша гречана розсипчаста з вершковим маслом | 100 | 130 |
Салат з овочів свіжих (консервованих) промислового виробництва | 30 | 40 |
Сік фруктовий промислового виробництва | 60 | 100 |
Кондитерські вироби промислового виробництва | 5 | 15 |
7 день вівторок СНІДАНОК Оладі з сметанним соусом (повидлом) | 100/10 | 130/15 |
Чай | 180 | 200 |
Хліб з маслом та сиром твердим (порціонно) | 25/5/5 | 30/5/10 |
ОБІД Борщ український з сметаною (перекип’яченою) | 180 | 250 |
Гуляш з м’яса птиці | 20/30 | 25/35 |
Каша ячнева розсипчаста з маслом вершковим | 100 | 130 |
Компот з сухофруктів | 180 | 200 |
Хліб пшеничний, житній | 20/20 | 30/40 |
ВЕЧЕРЯ Риба жарена | 60 | 100 |
Картопля пюре з маслом вершковим | 125 | 188 |
Салат з овочів свіжих (консервованих) промислового виробництва | 30 | 40 |
Кавовий напій | 150 | 200 |
Кондитерські вироби промислового виробництва | 5 | 15 |
8 день середа СНІДАНОК Суп молочний манний на цільному молоці | 180 | 200 |
Чай | 180 | 200 |
Хліб з маслом вершковим | 25/5 | 30/5 |
ОБІД Суп гречаний | 180 | 250 |
Куриця відварна | 42 | 48 |
Каша пшенична розсипчаста з маслом вершковим | 100 | 130 |
Ікра кабачкова промислового виробництва | 30 | 40 |
Компот з сухофруктів | 180 | 200 |
Хліб пшеничний, житній | 20/20 | 30/40 |
ВЕЧЕРЯ Пиріжки з повидлом промислового виробництва | 110 | 150 |
Кисіль з сухофруктів | 150 | 180 |
Кондитерські вироби промислового виробництва | 5 | 15 |
9 день четвер СНІДАНОК Омлет натуральний | 60 | 70 |
Ікра кабачкова промислового виробництва | 30 | 100 |
Какао на цільному молоці | 180 | 200 |
Хліб з маслом вершковим | 25/5 | 30/5 |
ОБІД Суп-харчо | 180 | 250 |
Котлета з м’яса птиці | 60 | 80 |
Макарони відварні з вершковим маслом | 100 | 130 |
Салат з капусти та моркви з олією | 40 | 50 |
Компот з сухофруктів | 180 | 200 |
Хліб житній, пшеничний | 20/20 | 30/40 |
ВЕЧЕРЯ Суп молочний пшоняний | 200 | 250 |
Чай | 180 | 200 |
Кондитерські вироби промислового виробництва | 5 | 15 |
10 день п’ятниця СНІДАНОК Вареники з картоплею (капустою), соус сметанний | 100/8 | 125/20 |
Кавовий напій | 150 | 180 |
Хліб з маслом вершковим і сиром твердим (порціонно) | 25/5/5 | 30/5/10 |
ОБІД Суп з фрикадельками (з м’яса куриці) | 180 | 250 |
Риба смажена | 60 | 100 |
Каша рисова з маслом вершковим | 100 | 130 |
Компот з сухофруктів | 180 | 200 |
Хліб пшеничний, житній | 20/20 | 30/40 |
ВЕЧЕРЯ Буряк тушкований | 30 | 40 |
Яйце варене | 1 шт. | 1 шт. |
Кисіль з сухофруктів | 150 | 180 |
Кондитерські вироби промислового виробництва | 5 | 15 |
ПРИМІТКА: Вироби з м’ясного, рибного фаршу, риба смажена, запіканка з сиру кисломолочного готуються при наявності робочих терморегуляторів в духових шафах. Перед приготуванням яйця слід обробити згідно санітарних правил.
Вартість харчування: 20 гривень при триразовому прийомі їжі.
Старша медична сестра Садовського дошкільного навчального
закладу (ясла-садок) «Веселка» /А.І.Заборонюк/