День дошкілля

День дошкілля

День дошкілля - це свято вшанування кращих традицій дошкільної освіти, свято людей творчої праці, діяльність яких є символом щасливого дитинства наших дошкільнят.

У дошкіллі творять люди, які мають велике серце, огортають своєю любов'ю і турботою малечу. Вони осяяні особливим світлом, вражають щирістю, постійним творчим пошуком. Педагоги, здається, вміють творити дива і всі свої здібності до останку віддають дітям.

Весело і цікаво пройшов День дошкілля в Садовському дошкільному навчальному закладі “Веселка”. Цього дня в садочку панувала особливо тепла і дружня атмосфера. У гості до малят завітали різні казкові герої, які, разом з вихованцями, привітали зі святом усіх присутніх.

І самі вихованці порадували вихователів та гостей свята чудовими виступами. Розповідали вірші, привітання, співали пісні, танцювали веселі таночки.

Все це створювало особливу ауру - духовного зближення, взаєморозуміння батьків, вихователів, дітей та гостей. Свято Дня Дошкілля в ДНЗ “Веселка” надовго залишиться в пам’яті і серцях усіх присутніх.

/Files/images/image (2).jpg/Files/images/image (3).jpg/Files/images/image (5).jpg/Files/images/image.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi

  • Марина

    2016-10-06 11:45:51

    Дуже сподобалось свято!!!...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.